MIDI Wenskaarten

Maar wel met de uitstraling van een vierkante wenskaart. Met de vierkante wenskaart sluit u helemaal aan bij de actuele trends.

De vierkante kaart, ofwel de Marant Cards MIDI wenskaart, is er in alle gewenste thema’s: Felicitatie, Verjaardag, Huwelijk, Geboorte, Beterschap, Deelneming en Blanco
varianten voor alle gelegenheden en speciale teksten als Veel Liefs en Bedankt.

Neem de vierkante wenskaart op in uw collectie en u bedient uw huidige doelgroep met een nieuw product en u trekt tevens een nieuwe doelgroep aan, die op zoek is naar een trendy wenskaart.

 

Voor de collectie (net-niet) vierkante wenskaarten bieden wij u ook een wenskaarten display. In deze wenskaarten display passen 64 verschillende motieven vierkante wenskaarten. De vierkante wenskaarten staan full-face (volledig zichtbaar) in de wenskaarten display. Vraag ernaar in onze Cash & Carry te Ridderkerk.

 

Ook voor de vierkante wenskaarten collectie brengen wij regelmatig nieuwe motieven uit. De collectie vierkante wenskaarten bestaat momenteel uit meer dan 350 verschillende motieven.

 

De Marant Cards MIDI wenskaart is uit voorraad leverbaar en de collectie van deze (net-niet) vierkante wenskaart wisselt gedurende het jaar en wordt steeds up-to-date gehouden. Mist u een thema in de collectie vierkante wenskaarten: geef het gerust aan ons door, dan kunnen we beoordelen of we voor het gewenste thema iets in de vierkante wenskaarten collectie kunnen maken.

 

Bent u geïnteresseerd in onze collectie (net-niet) vierkante wenskaarten vraag er dan naar bij onze Cash & Carry te Ridderkerk.

 

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze Cash & Carry te Ridderkerk voor onze collectie (net-niet) vierkante wenskaarten.

 

 

FSC®-papier
Marant Cards Nederland B.V. is FSC-gecertificeerd. Onze wenskaarten zijn gemaakt van papier, waarvan de grondstof afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.